Trends

Yay, Zankyou heeft een leuk artikel geplaatst over de mooiste styling voor jouw bruiloft in 2017.

In dit artikel komt Festivitijd ook aan bod met de mooie foto’s van Jasmijn Brussé fotografie, welke gemaakt zijn tijdens een styled shoot waarover later meer!

Klik hier om het artikel te lezen.
Zankyou

 

Kennen jullie Zankyou al?

Zankyou is opgericht door twee Spaanse vrienden die bruidskoppels wilden helpen hun bruiloft online te organiseren, de complete oplossing van een trouwwebsite en een cadeaulijst was iets wat zij nog nergens konden vinden. Bruidskoppels zijn méér en méér internationaal en hebben vaak geen behoefte aan cadeaus in de vorm van huisraad. Daarnaast, door een veranderende lifestyle komen gasten voor de bruiloft vaak van over de hele wereld dus is een online cadeaulijst wel zo handig!

Inmiddels biedt Zankyou haar services aan in de de Verenigde Staten, verschillende landen in Latijns-Amerika, in een groot gedeelte van Europan Rusland en zelfs India. Dit in máár liefst negen talen (Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Portugees, Pools, Russisch en Nederlands) en daarnaast is het gebruik van verschillende valuta´s ook nog is mogelijk.

Tot nu toe maken per jaar meer dan 350,000 koppels een bruiloftsite aan via Zankyou, met meer dan 50 miljoen bezoekers per jaar.

Bron: Zankyou.nl

admin