Sweet Souvenirs

Oktober 2017 – Bruiloft Rick & Judith

Deze is extra bijzonder voor mij! Op 14 oktober trouwde mijn lieve vriendinnetje Judith met Rick. Ik mocht de ceremonie setting aankleden en de tafel voorzien van mooi servies, glaswerk, bestek en kandelaars. Zo bijzonder om nu zelf aan tafel te zitten en van mijn eigen servies te eten.

Deze prachtige foto’s zijn gemaakt door Rianne Fotografie
Locatie: Mijn Torpedoloods
Witte klapstoelen : David van Schie Partyrental

 

Juli 2017 – Bruiloft Daniel & Tirza

Vrijdag 21 juli 2017 was een zonovergoten dag, en dat terwijl het de dagen ervoor nog met bakken uit de hemel kwam.  Op een idyllisch plekje in Wassenaar trouwden Daniel & Tirza.

Deze fijne foto’s zijn gemaakt door Rianne Fotografie

 

 

 

December 2016 – Uitgebreide lunch in Bussum

Wat ik onder andere zo gaaf vindt aan het hebben van een eigen bedrijf is dat je op mooie plaatsen komt en lieve mensen ontmoet! Mensen die bijvoorbeeld voor hun dierbaren een mooie lunch organiseren ter ere van een verjaardag. Hoe fijn is het om zulke momenten met elkaar te kunnen delen! Festivitijd verzorgde servies en glaswerk.

 

 Juni 2016 – 21 Diner

Een 21 Diner, waarom niet, leef sober vier alles!  Deze foto’s kreeg ik toegestuurd na afloop. De tafel was erg mooi gestyled met tafellopers, servet, en bloemen. Festivitijd regelde het servies, glaswerk en bestek.

 

Februari 2016 – Borrel met Delfts Blauw tintje

Stel, je woont in Delft en geeft een borrel.. hoe leuk om dan voor Delfts blauw te kiezen!  Deze klant wist precies wat ze wilde hebben en koos de bordjes zelf uit, wat vervolgens resulteerde in een mooi geheel!

 

Augustus 2015 – Een  waargebeurd sprookje in de Belgische Ardennen

Via Instagram kwam ik in contact met Suzanne en Erwin, niet veel later kwam dit enthousiaste  (en super creatieve en ondernemende) stel gezellig op de koffie bij mij in de showroom. Ze kozen uit wat ze mooi vonden en een paar weken later kwam Erwin langs met een vrachtwagentje, het regende al dagen achter elkaar, en ik wenste ze mooie dagen toe met zon!

Enige tijd later kwamen daar de lang verwachte foto’s waar ik volgens mij met open mond naar heb zitten kijken, heel veel zonnestralen, een top locatie, fijne sfeer, en vooral prachtig bruidspaar.  Ontzettend blij dat ik met Festivitijd hier een steentje aan bij mocht dragen.

De bruiloft is fantastisch mooi vastgelegd door de getalenteerde Alice Mahran , meer foto’s op haar website.